北京pk10冠军三码攻略
育路成人高考網
首頁 > 成人高考 > 成人高考高升本 > 成考高升本英語 > 成考高升本英語輔導

2016年成人高考高起點英語專項訓練3

2016-09-09 00:20:55 來源:考試吧

   2016年北京市成人高考網上報名已經截止了,沒趕上今年的成人高考報名也不要失望,2016年網絡教育秋季招生還在進行中,大概時間在9月底截止,錯過了成人高考,千萬不要在錯過網絡教育了。

  那已經報名今年的成人高考的學員,小編就帶領大家復習一下英語專項訓練。

  閱讀下列短文,然后根據短文的內容從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選擇,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里。

  A

  Grandma Moses is among the most famous twentieth-century painters of the United States, yet she had only just begun painting in her late seventies. As she once said of herself: “I would never sit back in a rocking-chair, waiting for someone to help me.”

  She was born on a farm in New York State. At twelve she left home and was in a service until at twenty-seven, she married Thomas Moses, the tenant of hers. They farmed most of their lives. She had ten children, of whom five survived; her husband died in 1928.

  Grandma Moses painted a little as a child and made embroidery pictures as a hobby, but only changed to oils in old age because her hands had become too stiff to sew and she wanted to keep busy and pass the time. Her pictures were first sold at an exhibition, and were soon noticed by a businessman who bought everything she painted. Three of the pictures were shown in the Museum of Modern Art, and in 1940 she had her first exhibition in New York. Between the 1930‘s and her death she produced some 2,000 pictures: careful and lively pictures of the country life she had known, with a wonderful sense of color and form.

  ( )51. Which of the following would be the best title for the passage?

  A. Grandma Moses

  B. The Children of Grandma Moses

  C. Grandma Moses: Her Best Pictures

  D. Grandma Moses and Her First Exhibition

  ( )52. From Grandma Moses‘ s words of herself in the first paragraph, it can be inferred that she was _______.

  A. independent B. pretty C. rich D. alone

  ( )53. Grandma Moses began to paint because she wanted to _______.

  A. make her home beautiful B. keep active

  C. improve her salary D. gain an international fame

  ( )54. Grandma Moses spent most of their life ________.

  A. nursing B. painting C. farming D. embroidering

  B

  In the fall of 1924 Thomas Wolfe, fresh from his courses in play writing at Harvard joined the eight or ten of us who were teaching English composition in New York University. I had never before seen a man so tall as he, and so ugly. I pitied him and went out of my way to help him with his work and make him feel at home.

  His students soon let me know that he had no need of my protectiveness. They spoke of his ability to explain a poem in such a manner as to have them shouting with laughter or struggling to keep back their tears, of his readiness to quote in detail from any poet they could name.

  Indeed, his students made so much of his power of observation that I decided to make a little test and see for myself. My chance came one morning when the students were slowly gathering for nine o‘clock classes.

  Upon arriving at the university that day, I found Wolfe alone in the large room which served all the English composition teachers as an office. He did not say anything when I asked him to come with me out into the hall, and he only smiled when we reached a classroom door and I told him to enter alone and look around.

  He stepped in, remained no more than thirty seconds and then came out. “Tell me what you see.” I said as I took his place in the room, leaving him in the hall with his back to the door. Without the least hesitation and without a single error, he gave the number of seats in the room, pointed out those which were taken by boys and those occupied by girls, named the colors each student was wearing, pointed out the Latin verb written on the blackboard, spoke of the chalk marks which the cleaner had failed to wash from the floor, and pictured in detail the view of Washington Square from the window.

  As I rejoined Wolfe, I was speechless with surprise. He, on the contrary, was wholly calm as he said, “The worst thing about it is that I‘ll remember it all.”

  ( )55. What is the passage mainly discussing?

  A. Thomas Wolfe‘s teaching work.

  B. Thomas Wolfe‘s course in playwriting.

  C. Thomas Wolfe‘s ability of explaining.

  D. Thomas Wolfe‘s genius.

  ( )56. Which of the following is NOT said in the passage?

  A. Wolfe‘s students praised Wolfe’s power of observation.

  B. The author made an experiment on Wolfe‘s ability.

  C. Wolfe‘s students asked the author to have a test of their ability.

  D. Wolfe did not feel angry when he was tested.

  ( )57. What do we learn about Wolfe from the passage?

  A. He tried hard to remember what was in the classroom.

  B. He stayed in the classroom for a short time.

  C. He stayed drew a picture of Washington Square.

  D. He followed the author into the classroom.

  ( )58. What can be inferred from the passage?

  A. The author was happy to see the test result.

  B. What the students said was hardly true.

  C. Wolfe would remember forever what the author had done.

  D. Wolfe felt joyful after he had been tested.

  C

  The trick in food photography is to show the food looking fresh, so many dishes have stand-ins, just as movie stars do. “When I get my lights and cameras set up, I remove the stand-in and put in the real thing,” explains Ray Webber, who photographs food for magazine advertisements. “Sometimes I have to brush the meat with its juices because it may have dried out a bit. A and when I‘m shooting (拍照) something like tomatoes, I always carry water to spray them with dew just before I shoot.”

  Shooting food outdoors has special problems. “I‘m always worrying about flies or worms crawling up a glass,” Webber explains, “my worry is that someday a dog will come up from behind and run off with the food.” Once Webber was shooting a piece of cheese outdoors and needed something to make its color beautiful. Finally he found it: a weed with lovely blue flowers. When the shot appeared, several people were horrified-the weed was deadly nightshade!

  ( )59. Just before being photographed, some meats and vegetables are _______.

  A. fanned B. dyed C. frozen D. made wet

  ( )60. The second paragraph deals mostly with the ________.

  A. differences between indoor and outdoor photography

  B. problems of outdoor food photography

  C. ways of keeping food fresh outdoors

  D. combinations of colors outdoors

  ( )61. Webber is afraid dogs might _______.

  A. bark while he is shooting B. get into his picture

  C. steal the food D. upset his camera

  ( )62. From the article we can conclude that deadly night-shade is probably a kind of plant that is _______.

  A. colorful B. poisonous C. ugly D. Both A and B.

  D

  With the large number of dogs roaring through our communities, people need to know the facts about rabies (狂犬病), a fatal disease caused by animal bites. Despite vaccination (接種疫苗) programs, rabies is still very prevalent, and will continue to be a serious public health problem for many years to come.

  Rabies strikes the central nervous system and brings on choking, convulsions (抽搐) and inability to swallow liquids. It can even cause death. If you or anyone in your family is bitten by dog, cat or other animal, you should not panic, but thoroughly wash the wound with plenty of soap and water and rush to nearby hospital for immediate treatment. If you own the animal which did the biting, you should immediately call a veterinarian for advice and make sure the public health authorities know when and where the biting took place and who was bitten.

  ( )63. Rabies is a kind of disease which ________.

  A. causes heart attack

  B. hurt one‘s legs

  C. causes nerve-centre problem and breathing problem

  D. strikes one‘s brain

  ( )64. If a person is bitten by some kind of animal, you ________.

  A. should be panic

  B. should take him (her) to a big hospital right away

  C. should help to clean the wound and ask the patient to have a good rest at home

  D. should help to clean the wound and then take him (her) to a nearby hospital quickly as possible.

  ( )65. Which is the best title of the passage?

  A. What a Rabies? B. The Horrible Rabies

  C. What Are Animal Bites? D. How to Control Rabies

  閱讀理解

  51.A 52.A 53.B 54.C 55.D 56.C 57.B 58.C 59.D 60.B 61.C 62.D 63.C 64.D 65.B

分享到:

育路成人高考網

育路版權與免責聲明

①凡本網注明稿件來源為"原創"的所有文字、圖片和音視頻稿件,版權均屬本網所有。任何媒體、網站或個人轉載、鏈接轉貼或以其他方式復制發表時必須注明"稿件來源:育路網",違者本網將依法追究責任;

②本網部分稿件來源于網絡,任何單位或個人認為育路網發布的內容可能涉嫌侵犯其合法權益,應該及時向育路網書面反饋,并提供身份證明、權屬證明及詳細侵權情況證明,育路網在收到上述法律文件后,將會盡快移除被控侵權內容。

咨詢熱線
010-51297401

咨詢熱線
188-1088-6235

北京pk10冠军三码攻略 开心棋牌官方版下载 内蒙古体彩11选5 比特币矿池挖矿原理 pk10软件计划安卓版 水果九线拉霸概率算法 三肖六码有那么准吗 彩票三星组六怎么玩 多乐彩助手 比特币行情最新价格行情 中国股票指数期货发展 不用投资如何赚钱方法 北单比分开奖查询 3d组六复式中奖规则 魔兽装备分解赚钱 重庆时时彩龙虎和走势八方 非凡炸金花提现版1.1.1