北京pk10冠军三码攻略
育路成人高考網
首頁 > 成人高考 > 成人高考高升本 > 成考高升本英語 > 成考高升本英語輔導

2016年成人高考高起點英語專項訓練7

2016-09-09 00:24:17 來源:考試吧

   2016年北京市成人高考網上報名已經截止了,沒趕上今年的成人高考報名也不要失望,2016年網絡教育秋季招生還在進行中,大概時間在9月底截止,錯過了成人高考,千萬不要在錯過網絡教育了。

  那已經報名今年的成人高考的學員,小編就帶領大家復習一下英語專項訓練。

  完形填空(共20小題;每題1.5分,共30分。)

  通讀下面的短文,掌握其大意。從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選擇,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里。

  If we were asked exactly what we were doing a year ago, we should probably have to say that we could not remember. But if we had kept a book and written in it an account of _31_ each day, we should be able to give an answer _32_ the question.

  It is the same in the history. _33_ have been forgotten because we do not have any written account of them. Sometimes men _34_ a record of the important happenings in _35_ country, _36_ often it was destroyed by fire or in a war. Sometimes there was never any written record at all because the people _37_ did not know how to write. For example, we know _38_ the people who lived in China 4,000 years ago, because they could write and _39_ written records for these who live _40_ them. But we know _41_ nothing about the people who lived even 200 years ago in Central Africa, because they _42_.

  Sometimes, of course, even if the people cannot write, they may know something of the past. They have learned about it from _43_ people, and often songs and dances and stories have been made about the most important happenings, and these have been sung and acted and told _44_ many generations (後代)。 Most people are proud to tell _45_ their fathers did in the past. This we may call “remembered history”。 _46_ has now been written down. It is not so exact _47_ so valuable to us _48_ written history is, because words are much more easily _49_ when used again and again in speech than copied in writing. But _50_ no written records, such spoken stories are often very helpful.

  ( )31.A. what to do B. what we did C. how to do D. how we did

  ( )32.A. for B. in C. on D. to

  ( )33.A. all things B. Many things C. More D. Much

  ( )34.A. did keep B. should keep C. would keep D. were keeping

  ( )35.A. our B. your C. their D. his

  ( )36.A. still B. but C. even D. or

  ( )37.A. when and where B. of when and where

  C. that time and place D. of that time and place

  ( )38.A. a good deal about B. a lot of about C. many D. much

  ( )39.A. left B. gave C. leave D. send

  ( )40.A. before B. after C. later D. for

  ( )41.A. almost B. most C. at most D. mostly

  ( )42.A. have not learned to write B. have learned to write

  C. had learned how to write D. had not learned to write

  ( )43.A. older B. the oldest C. outside D. most

  ( )44.A. by B. about C. for D. within

  ( )45.A. how B. which C. that D. what

  ( )46.A. Some of it B. Some of them C. All of it D. Many of them

  ( )47.A. and B. or C. yet D. even

  ( )48.A. as B. that C. such D. so

  ( )49.A. moved B. forgotten C. recited D. changed

  ( )50.A. where B. there C. where there are D. where they are

  完形填空

  31.B 32.D 33.B 34.A 35.C

  36.B 37.D 38.A 39.C 40.B

  41.A 42.D 43.A 44.C 45.D

  46.A 47.B 48.A 49.D 50.C

分享到:

育路成人高考網

育路版權與免責聲明

①凡本網注明稿件來源為"原創"的所有文字、圖片和音視頻稿件,版權均屬本網所有。任何媒體、網站或個人轉載、鏈接轉貼或以其他方式復制發表時必須注明"稿件來源:育路網",違者本網將依法追究責任;

②本網部分稿件來源于網絡,任何單位或個人認為育路網發布的內容可能涉嫌侵犯其合法權益,應該及時向育路網書面反饋,并提供身份證明、權屬證明及詳細侵權情況證明,育路網在收到上述法律文件后,將會盡快移除被控侵權內容。

咨詢熱線
010-51297401

咨詢熱線
188-1088-6235

北京pk10冠军三码攻略 pk10技巧34567定位 内蒙古时时彩玩法 二头条赚钱 澳洲幸运105码计划 重庆时时开彩结果360 免费麻将单机四人麻将 彩神3下载 比特币分析神器 经典单机麻将二人麻将 app彩票软件哪个正规 彩票计划软件app那好 中体育比分 葵花宝典三肖六码精选资料 家彩网开机号码查询 购彩app 今天贵州快三走势图